In data de 3 octombrie 2015, D-l. Robert Smith, sponsorul nostru princilal, a aratat conceptul sau despre un adapost deschis, cu ocazia vizitei la adapostul nostru deschis, D-lui Claudiu Dumitriu din Brasov

 D-l. Claudiu Dumitriu, după vizita la adapostul nostru deschis, a postat bunele sale impresii pe pagina noastra de Facebook:

" Dragi prieteni,
Sambata trecuta l-am vizitat pe Robert Smith în Oradea și cunoscutul lui  concept de "adăpost deschis". A fost o experiență uimitoare de a petrece aproape o zi întreagă cu Robert si echipa sa (mai ales Carol Lazar - manager FPCC), mergand pe jos într-un peisaj frumos, cu câini fericiți și liberi. Deși am călătorit mai mult de 10 de ore de la Brasov la Oradea, cu un tren din secolului trecut, cu o infrastructură scandalosa (430 km), neputand dormi aproape deloc, mi-am incarcat bateriile în acest loc minunat. Am auzit multe despre Oradea, l-am întâlnit, cu putin timp in urma, pe Robert la o reuniune de guvern în 2012, am promovat mereu proiectul său, dar niciodată nu m-am gandit că voi fi atât de încântat când voi vizita acest loc. Robert este o persoana minunata cu atât de multe idei, cu un suflet mare (ajutând fiecare unde este nevoie - între timp, el a organizat si ajutor pentru refugiați)... Am văzut multe, până acum în materie de protecție a animalelor, dar acesta a fost proiectul care ma impresionat cel mai mult. Robert a explicat tuturor autorităților posibile, ca sterilizarea și returnarea este singura soluție umană și eficienta, dar cum spune el "cei leneși și prosti" nu pun în aplicare un plan plin de succes. El a finanțat, de asemenea, proiectul Oradea, cu toate fondurile, din anii trecuti, pentru a arăta tuturor că acest proiect funcționează. Acest om ar trebui să fie un cetățean de onoare pentru fiecare lucru pe care l-a făcut, doar că, într-o țară corectă și recunoscătore, nu în România. Când vedeți această libertate, această bucurie, ve reconsiderati toata imaginea despre un adăpost. Este clar că, un astfel de loc nu este ușor de găsit, trebuiesc resurse pentru a cumpara un teren mare, dar, se asigura o viață minunata pentru caini. De multa vreme n-am folosit atatea superlative, dar, aceasta experienta m-a umplut de placere. Robert ar trebui să fie prezent în fiecare întâlnire importantă cu privire la problema câinlor din România. În loc de asta văd mulți teoreticieni, care sunt prezentati ca experți și nu se implica cu adevărat în această problemă dramatică. Robert a făcut, de asemenea o sponsorizare foarte generosa pentru Stefanie Fink pt. filmul despre România, constând într-o donație de 3000 de euro. A fost inca o zi, cand, imi aminteasc, toate considerațiile, admirația și respectul pentru Robert Smith și munca sa. De asemenea, am făcut un mic interviu, dar pentru că trebuie să fac totul de unul singur, toata alergatura de la un loc la altul, imi va lua ceva timp să-l public, dar merită să fie așteptat.
Multumesc, draga Robert Smith "

Pentru poze, vă rugăm, vizitați Galeria Foto.

 

 

...

..
 

·