Caini adoptati

E o mare placere sa vezi chipul unui caine care si-a gasit un camin, ingrijire si dragoste…nu-i asa ?
Pana la data de 1 septembrie 2012, din adapostul SOS Dogs Oradea au fost adoptati un numar de 5.180 caini.
Pana la data de 1 octombrie 2016, numarul total al cainilor din judetul Bihor, care si-au gasit stapani, (incluzand Oradea), se ridica la 8.771 de caini

O mare parte dintre acesti caini, si-au gasit familii in Oradea si in imprejurimi, iar o parte si-au gasit camin in strainatate, cum sunt Germania, Anglia si Olanda, cu ajutorul iubitorilor de animale si al sponsorilor nostrii , de peste hotare

Multi iubitori de animale din strainatate, prefera sa ofere un camin, unui caine salvat, aflat intr-un adapost, decat sa plateasca o multime de bani, pentru un caine cu pedigree;
Ei inteleg , ca pe o binefacere pentru cainii, care, poate au fost vitregiti de soarta si abandonati sa le ofere adapost, hrana, ingrijire si, cel mai important lucru pentru animal, bunatate, loialitate si dragoste.
Cainii adoptati, care provin de pe strada, in majoritatea cazurilor, sunt mai sanatosi, mai veseli si mai linistiti, decat cainii cu pedigree.
Toti cainii , care se gasesc in adaposturi, sunt vaccinati, deparazitati si sterilizati, pentru a preveni inmultirea si imbolnavirea acestora. 

De la data de 1 octombrie 2016 pana la sfarsitul anului 2017 au fost dati in adoptie ca. 670 de caini din care 520 in strainatate (Germania si Olanda) iar restul de 150 in judetul Bihor.

Din ianuarie 2018 pana la sfarsitul lunii martie 2019 au fost adoptati 425 de caini din care 292 in strainatate (Austria, Germania si Olanda) iar restul de 133 in tara, judetul Bihor.