In zilele de 12 si 13 iulie 2016, ne-am bucurat de vizita facuta la adapostul nostru deschis, de D-l. Robert Smith impreuna cu musafirii sai

In zilele de 12 si 13 august 2016, D-l. Robert Smith a facut o vizita la  adapostul deschis, impreuna cu musafirii sai din Germania, D-na. Barbara Nauheim si D-na. Jasmin Ellger si D-l. Claudiu Dumitriu din Brasov. D-l. Claudiu Dumitriu, a vizitat si anul trecut in octombrie adapostul deschis, ramanand foarte impresionat de proiectul F.P.C.C. Vizita de acum, nu a fost o simpla vizita, ci 24 de ore de discutii despre eventualitatea unui viitor parteneriat si lungi plimbari, in compania cainilor liberi si fericiti, peste vai si paduri.

Conform opiniei vizitatorilor nostrii,  D-l. Robert Smith si F.P.C.C. au obtinut o mareata realizare in Romania, in ultimii 20 de ani,  in ceea ce priveste infiintarea Fundatiei pentru Protectia Cainilor Comunitari, implementarea proiectului de Sterilizare & Returnare, infiintarea unor adaposturi de caini in Oradea si in alte localitati mai mici, cum ar fi: Marghita, Beius, Salonta, a adapostul deschis, in mijlocul campiilor si padurilor, unde 900 de caini traiesc fericiti in libertate controlata, desfasurarea unui proiect de Sterilizare & Returnare, plin de succes, pentru cainii comunitari din Campina si Mioveni, suportul financiar alocat pentrun sterilizarile efectuate de clinica mobila pe tot teritoritul Romaniei, initierea unui program educativ pentru scolari, invatandu-i pe scolari despre importanta sterilizarii cainilor si asumarea responsabilitatii umane fata de caini si multe altele.

( Pentru poze, va rugam, vizitati Galeria Foto )