La adapostul deschis s-a instalat vremea urata, la inceputul lunii decembrie 2015

La inceputul lunii decembrie 2015, la adapostul nostru deschis, odata cu ploile si umezeala generala a anotimpului, a venit si noroiul, ceea ce a provocat un mare  diconfort cainilor nostrii. In jurul custilor si unde pe vreme buna, cainii stateau intinsi la soare sau se jucau, acum, labutele lor erau inghitite de noroi. Cand am vazut in cel hal arata cainii nostrii, plini de noroi, am stiut ca, ar trebui sa acoperim aceste parti noroioase de pamant. Cu ajutorul financiar primit de la iubitorii de caini ai asociatiilor din strainatate cu care colaboram, am cumparat 5 camioane de pietris pentru a fi imprastiate in locurile  unde era necesar. Indata ce, pietrisul a fost descarcat, echipa SOS Dogs in frunte cu directorul fundatiei a inceput imprastierea acestuia.

Pana in present, echipa noastra a reusit sa acopere cea mai mare parte a terenului noroios, oferind cainilor confortul cu care erau obisnuiti, inainte.

Echipa SOS Dogs, va multumeste, in numele cainilor sai, acelora care au facut posibila  cumpararea acestui pietris, atat de necesar, in aceste conditii vitrege de iarna.