Salvarea cainilor din adapostul A.D.P.

Dupa cum am mentionat, deja, adapostul SOS Dogs Oradea a fost preluat de catre Municipalitatea Oradea, a carei conducere, Primarul orasului D-l. Bolojan, a incredintat-o A.D.P.–ului. Cu aceasta ocazie, D-lui. si-a impus, ca meteda de gestionare a situatiei cainilor din adapost, politica de ucidere a acestora. O multime de iubitori de animale au pus presiuni asupra autoritatilor ca sa nu se ucida cainii din adapost. Cu toate acestea, chiar dupa sarbatorile de Pasti din 2014, la dispozitia primarului au fost ucisi 40 de caini.

Pentru ca ne pasa de viata cainilor si ne continuam cu succes proiectul de sterilizare si repunere in teritoriu, incurajand adoptiile, din 2014, am pornit o campanie de salvare a cainilor destinati mortii, din adapostul A.D.P.

Cu aceasta ocazie, in urma actiunilor noastre de adoptie, intreprinse la adapostul municipal, in perioada 2014 - februarie 2015, am salvat un numar de aproape 200 de caini.  Caini adoptati de catre noi, in cele 10 ocazii cu care am vizitat adapostul cu acest scop, i-am transportat la adapostul nostru deschis in Bihor in speranta socializarii lor si gasirii unor  stapani iubitori.  O mare parte dintre acesti caini au fost deja adoptati in tara cat si in strainatate, lucru care, ne-a umplut sufletele de iubitori de animale cu bucurie.

Pentru mai multe poze, va rugam, sa vizitati Galeria Foto.